Nagy elmék,ha találkoznak.

2010.10.03. 01:14 erman

Vajon észre lehet-e venni az ilyen becses pillanatokat? Vagy egyszerűen tova tűnnek a semmibe?

Egészen eddig várakoztam egy alkalomra,hogy végre írhassak erről a témáról. Szerencsére a sors úgy hozta,hogy most megírhatom ezt a bejegyzést, hála egyik olvasómnak, aki megihlette ezt a cikket,egy igen pozitív élménnyel gazdagítva engem.

Sokkal többen vagyunk (akik hasonlóan látjuk a dolgokat), mint gondolnánk. Azonban ennek felismerése néha elég magas falakba ütközik. Sok esetben egyéniségünk az ami meggátol a hasonlóságok felismerésében. Ezért jogos a kérdés: -Vajon, ha nagy elmék találkoznak, észre veszik-e egymást?

Ez nagy oda figyelést igényel, hiszen mind mások vagyunk. Azt kell mondjam mindig érhetik meglepetések az életben az embert. Számomra is meglepő volt,hogy mennyire másként közelítünk meg egy-egy problémát, vagy kérdést. Persze ezt pozitív hangsúllyal szeretném kiemelni. Örömömre szolgál mikor azt látom,hogy vannak olyan emberek akik hozzám hasonló elvekből merítik erejüket,céljuk is hasonló, mégis oly másképp teljesednek ki, oly másképp érik el a céljaikat, hogy ez a változatosság,és eredetiség gyönyörködtet. Az ha belső energiánkat kisugározzuk másokra, nem csak őket, de minket is boldogíthat. Ilyen tulajdonsíágú emberekből sosem lehet elég ezen a bolygón. Bíztatok hát mindenkit,hogy ezt a jó tulajdonságot próbálja minél jobban elsajátítani. Továbbá igyekezzen odafigyelni mások kisugárzására is, hogy a „nagy elmék” együttest alkotva még nagyobbat alkothassanak.

Köszönet a sok színért,és eredetiségért amit kaptam.

Remélem neked, kedves olvasó,és nekem is megadatik ez még az életben.

Addig is:

Gondolkodj józanul!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jozanul.blog.hu/api/trackback/id/tr772340726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keszerika 2010.11.23. 21:53:37

Igen, egy újabb remek bejegyzés:)
Nem tudom ki ihlette ezt a kis feljegyzésed, de van valóság alapja, úgy gondolom:)
csodás dolgokat alkothatnak az emberek, ha "közös nevezőre"jutnak...és egymást támogatva tovább szőhetik egymás ötleteit, vagy alakíthatják saját terveik.
Persze nem könnyű, hisz az emberek nagy részében él a versengési szellem, győzni akarás, és néha nehezítheti az együttműködést.
Ami ugyebár nem árt, ha néhány nagy elme találkozik.....
süti beállítások módosítása